#

На Броварщині п’яний керманич запропонував поліцейським хабар

28.01.2021 19:30
На Броварщині п’яний керманич запропонував поліцейським хабар
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у селі Скибин Броварського району керманич у стані алкогольного сп’яніння намагався дати неправомірну вигоду працівникам поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Зазначимо, що патрульні Броварського РУП ГУНП на одній із вулиць села Скибин зупинили автомобіль, яким керував 40-річний мешканець смт Калинівка. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Нетверезий водій запропонував правоохоронцям "вирішити справу на місці". Щоб поліціянти не складали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП, запропонував їм хабар. Гроші чоловік передав у службовому автомобілі правоохоронців.

Наразі досудове розслідування завершено. Броварська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо водія за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1, ст. 369 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у селі Скибин Броварського району правоохоронці зупинили чоловіка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Читати "Моя Київщина" у Facebook