#

На Броварщині п’яний молодик накинувся на поліцейського на дитячому майданчику

02.03.2021 20:30
На Броварщині п’яний молодик накинувся на поліцейського на дитячому майданчику
Фото з мережі інтернет

Нещодавно в селищі Баришівка Броварського району поліція затримала двох п’яних молодиків, один із яких напав на правоохоронця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час патрулювання наряд реагування патрульної поліції помітив на території дитячого майданчику чоловіків, які розпивали спиртні напої.

На законні вимоги поліцейських припинити та покинути територію майданчику чоловіки не зважали. Тому правоохоронці повідомили їм, що для встановлення осіб та складання адміністративних матеріалів їх доставлять у відділ поліції. Один із порушників почав нервувати та поводити себе підозріло.

Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили в кишені одного з правопорушників паперовий згорток, у якому знаходився канабіс. Інший чоловік у цей час зненацька підбіг до працівника поліції та вдарив його в обличчя.

Поліцейські затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Броварського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що під час офіційних засідань у раді Броварської ОТГ окремі депутати та чиновники використовують російську мову, замість української.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: