#

На Броварщині у горе-водія патрульні знайшли кілька пакетів коноплі (ФОТО)

09.04.2021 12:28
На Броварщині у горе-водія патрульні знайшли кілька пакетів коноплі (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Літки Броварського району правоохоронці затримали водія «під кайфом», який при собі мав наркотики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Зазначимо, що під час добового чергування патрульні зупинили автомобіль ЗАЗ 11028, який рухався підозріло. За кермом перебував 33-річний місцевий житель.

Під час перевірки документів поліцейські помітили в керманича ознаки наркотичного сп’яніння. У салоні його автівки правоохоронці виявили та вилучили пакети з сухою подрібненою речовиною, зовні схожою на рослини конопель.

У ході складання адміністративного протоколу чоловік запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду. Порушника неодноразово попереджали, що це тягне за собою кримінальну відповідальність. Але попередження чоловіка не зупинило і він залишив кошти у службовому автомобілі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції та  задокументувала правопорушення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 6 квітня жителька селища Велика Димерка Єлизавета Безсмертна відсвяткувала 100-річний ювілей.


Читати "Моя Київщина" у Facebook