#

На Броварщині в родини п’яниць відібрали дитину

03.12.2021 09:32
На Броварщині в родини п’яниць відібрали дитину
Фото з місця подій

На спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення від жителя села Мала Тарасівка Броварського району про те, що 14-річна дочка пішла гуляти та не повернулася додому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

На пошуки дівчини одразу ж був орієнтований особовий склад Броварського районного управління поліції. Вже за годину ювенальні поліцейські розшукали неповнолітню і повернули додому. На щастя, нічого лихого з дівчиною не трапилося.

Як з’ясувалося, ця родина вже потрапляла в поле зору правоохоронців. Батьки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дітей, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, вчинення домашнього насильства, розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Поліцейські з'ясували, що в квартирі постійно перебувають особи, схильні до вживання алкоголю.

Наразі дитина перебуває в медичному закладі та в подальшому буде поміщена до центру соціально-психологічної реабілітації.

Нагадаємо, що на Броварщині суд застосував примусові заходи медичного характеру до 62-річного чоловіка, який  ледь не вбив рідного.

Читати "Моя Київщина" у Facebook