#

На Броварщині відкрили мультифункціональний майданчик (ФОТО)

21.06.2020 09:25
На Броварщині відкрили мультифункціональний майданчик (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 червня, в селі Калинівка Броварського району урочисто відкрили мультифункціональний майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям та розміром 42м на 22м розташований в селі Калинівка, яке входить до Калинівської ОТГ. Зазначений майданчик став першим з шести мультифунціональних майданчиків, які зводяться в області.

Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін.

Під час заходу Євген Калінін передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі. У свою чергу  Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

Варто зазначити, що у Київській області  з державного бюджету було виділено 8 396,5 тисяч гривень для будівництва таких мультифункціональних майданчиків відповідно до постанови Уряду "Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту". Облаштовуються майданчики за рахунок коштів місцевого бюджету.

Шість майданчиків успішно будуються за адресами:

  • м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 97-А;
  • Броварський район, село Богданівка;
  • Броварський район, с. Калинівка, вулиця Шкільна (Калинівська ОТГ);
  • м. Буча, вул.Кірова, 13;
  • м. Березань, вул. Героїв Небесної Сотні, 9 (Березанська ОТГ);
  • м. Березань, вул. Академіка Дородніцина, 8 (Березанська ОТГ).

Нагадаємо, що 14 червня в селі Хотянівка Вишгородського району пройшов чемпіонат з риболовлі фідером серед спортсменів з порушеннями слуху.


Читати "Моя Київщина" у Facebook