#

На Броварщині відкрили один із найбільших в Україні тенісних клубів (ФОТО)

16.03.2021 16:00
На Броварщині відкрили один із найбільших в Україні тенісних клубів (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Погреби Броварського району відкрили тенісний клуб міжнародного рівня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

В офіційному відкритті взяв участь спортсмен-легенда українського та світового тенісу, 11-разовий переможець турнірів Асоціації тенісистів-професіоналів, капітан національної збірної України на Кубку Девіса Андрій Медведєв.

Розміри і якість будівлі та тренувальних полів дозволили заявити базу на матчі збірної України на Кубку Девіса. Головна команда країни вже встигла провести поєдинки проти збірної Ізраїлю.

Тренувальні поля бази чудової якості, на високому рівні і загальна інфраструктура клубу — роздягальні, душові.

Зазначимо, що батьки, які приводять дітей на тренування, зможуть відвідати кафе, йогу або тренажерний зал. У клубі можна проводити індивідуальні та командні тренування, а також орендувати корти для відкритих та закритих турнірів. Займатися тенісом можуть як дорослі, так і діти з чотирьох років.

На спортивній базі нинішні умови дозволяють проводити змагання всеукраїнського масштабу. Також можна проводити і міжнародні турніри, але лише для юнацьких та молодіжних змагань. Для дорослих форумів європейського та світового рівнів необхідно ще один, четвертий корт, будівництво якого вже у планах.

Нагадаємо, що 10 березня під час онлайн консультації команди Київського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" говорили про стратегічне планування у Калинівській громаді Броварського району.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: