#

На Броварщині виготовляли та збували амфетамін навіть за кордон (ВІДЕО)

15.11.2021 15:30
На Броварщині виготовляли та збували амфетамін навіть за кордон (ВІДЕО)
Фото з місця події

Правоохоронці Київщини викрили організоване злочинне угруповання, яке виготовляло та збувало амфетамін на території Броварського району і не тільки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Злочинне угуповання організував 37-річний киянин разом із трьома спільниками віком від 34 до 38 років. Чоловіки облаштували спеціальне приміщення на території Броварського району, де і виготовляли наркотики, зокрема амфетамін.

Психотропи чоловіки збували через одну із служб доставок по всій території України, продавали і до республіки Польща. За  1 кілограм наркотику брали понад 48 тисяч гривень.

Правоохоронці провели обшуки та вилучили 20 кг готової речовини амфетаміну, 120 л амфетаміну у рідкому стані, 5 кг прекурсору "фенілнітропропен", 600 л інших прекурсорів, а також лабораторне обладнання. Загальна вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 15 млн гривень.

Фігурантів затримано у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 307 , ч.3 ст. 311, ч.1 ст.313, ч.1 ст.317  Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що станом на 12 листопада, у школах, дитсадках та позашкільних закладах освіти Броварської громади відсторонено від роботи 67 працівників через відмову вакцинуватися.


Читати "Моя Київщина" у Facebook