#

На Броварщині водій ВАЗ розбив ніс поліцейському (ВІДЕО)

22.05.2020 12:00
На Броварщині водій ВАЗ розбив ніс поліцейському (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 19 травня, під час патрулювання автодороги Київ-Суми правоохоронці помітили автомобіль ВАЗ, у якого ліва фара була в режимі ближнього світла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Патрульні розвернулися і відповідними проблисковими маячками та через гучномовець наказали водію зупинитися. Але останній команду проігнорував, прискорив рух, вимкнув фари та почав утікати.

За словами Володимира Шуба, переслідування завершилося в селі Русанів – утікач зупинився біля свого двору. На вимогу правоохоронців пред’явити документи, водій не зреагував та почав висловлюватися в їхній бік нецензурно, погрожував та поводився зухвало.

Як з’ясувалося, причина для непокори працівникам патрульної поліції була досить вагома – водій  мав ознаки алкогольного сп’яніння. При спробі затримання, чоловік ударив одного з правоохоронців в обличчя. Результат – зламаний ніс.

Як повідомив Володимир Шуб, чоловіка затримано в порядку ст. 208 ККУ (затримання уповноваженою службовою особою). Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Даний факт за ст.345 ККУ (тілесні ушкодження працівнику поліції під час виконання ним службового обов’язку) внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань.

Подальшу долю затриманого вирішить суд.

Нагадаємо, що у селі Зазим’я Броварського району в пансіонаті для людей похилого віку "Любов" зафіксували дев’ять випадків захворювання на COVID-19.



Читати "Моя Київщина" у Facebook