#

На Броварщині вже кілька днів розшукують матір з двома малолітніми дітьми (ФОТО)

20.08.2020 08:05
На Броварщині вже кілька днів розшукують матір з двома малолітніми дітьми (ФОТО)
Аліна та Анастасія Созанські

У вівторок, 18 серпня, мешканка села Світильня Броварського району разом з сином та дочкою пішли з дому та досі не повернулися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

 Мати – Созанська Аліна, 24 роки, її малолітні діти – Созанська Анастасія, 5 років і Созанський Михайло, 2 роки. Зазначимо, що на зв'язок з рідними вони взагалі не виходять.

Прикмети Созанської Аліни: на вигляд 25 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся пряме, середньої довжини, фарбоване у коричневий колір, очі сіро-зелені.

Одягнута: сукня червоного кольору та мокасини текстильні білого кольору з малюнком у вигляді квітів.

Прикмети Созанської Анастасії: на вигляд 6 років, зріст 116 см, середньої статури, волосся пряме, русяве, середньої довжини, очі карі.

Одягнута: футболка рожевого кольору та трикотажні бриджі синього кольору.

Прикмети Созанського Михайла: на вигляд 2 роки, зріст 90 см, середньої статури, волосся пряме, коротке, русяве, очі карі.

Одягнутий: футболка синього кольору та трикотажні шорти синього кольору.

Можуть бути в іншому одязі.

При отриманні будь-якої інформації щодо можливого місцезнаходження розшукуваних телефонувати за номером спецлінії поліції "102".

Нагадаємо, що 15 серпня у Броварах водій мотоцикла зіткнувся з автомобілем Hyundai, залишив свого пораненого пасажира та втік з місця події.



Читати "Моя Київщина" у Facebook