#

На Броварщині затримали нетверезого водія із гранатами та наркотиками (ФОТО)

26.07.2022 12:10
На Броварщині затримали нетверезого водія із гранатами та наркотиками (ФОТО)
Фото з місця подій

Днями поліцейські Броварщини спільно з представниками ДФТГ, органами місцевого самоврядування та військовими провели заходи щодо забезпечення правопорядку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Поліція Броварщини провела відпрацювання на території обслуговування. Основна мета - посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень та запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки і наркотичних речовин.

Загалом до відпрацювання у складі піших та мобільних патрульних нарядів було залучено понад 100 правоохоронців. Поліцейські перевірили села Плоске, Кулаженці, Перемога, Мокрець, Бервиця, Шевченкове, Світильня та Гребельки.

Під час відпрацювання правоохоронці перевірили близько 3965 мешканців та понад 36730 транспортних засобів, із яких 2 транспортні засоби перебували в розшуку.

Також поліцейські задокументували 32 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння та виявили 2 транспортні засоби з порушенням порядку встановлення спецсигналів.

У селі Кулаженці правоохоронці виявили нетверезого 48-річного жителя, який мав при собі запал від гранати, патрони, канабіс та амфетамін. Встановлено, що чоловік вже мав проблеми із законом.

Нагадаємо, що в селі Літки на Броварщині сталася пожежа, в якій загинув чоловік.




Читати "Моя Київщина" у Telegram