#

На Броварщині затримали пенсіонера, який викрав Lexus (ФОТО)

19.12.2020 10:40
На Броварщині затримали пенсіонера, який викрав Lexus (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Крехаїв Чернігівської області з-під будівлі сільської ради викрали елітний Lexus. Винуватця впіймали у Броварському районі під Рожнами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції Чернігівщини.

У селі Крехаїв Чернігівської області 80-річний місцевий житель викрав біля будівлі сільради елітний автомобіль Lexus і помчав на всіх парах в сторону Києва. Зупинили його аж під Рожнами Броварського району.

Слідчі розповіли, що винахідливий літній чоловік залишив замість легковика свій велосипед "Аіст".

За даними слідства, власник елітного авто на кілька хвилин залишив машину відкритою та із ключами всередині. У цей час повз проїжджав пенсіонер, який просто "вирішив покататися".

Дізнавшись про злочин, правоохоронці почали пошуки машини. Коли ж Lexus нарешті зупинили, всі були шоковані, оскільки побачили за кермом літнього чоловіка.

Слідчі встановили, що пенсіонер раніше ніколи не мав проблем із законом. Тепер ймовірний порушник фігурує в справі про незаконне заволодіння транспортним засобом. Якщо його провину визнають в суді, пенсіонеру "світить" від 5 до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, що нещодавно на автодорозі Київ –Ковель – Ягодин, М-07, неподалік від села Поташня Бородянського району, сталася дорожньо-транспортна пригода.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: