#

На Броварщині з’явився ще один багатофункціональний спортивний майданчик (ФОТО)

07.10.2020 11:50
На Броварщині з’явився ще один багатофункціональний спортивний майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 3 жовтня, в селі Богданівка Броварського району офіційно відкрили та запустили у роботу спортивний мультифункціональний майданчик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Об’єкт розміром 42х22 м із гумовим покриттям призначений для ігрових видів спорту. Біля майданчика побудували два тренажери – мультифітнесстанцію та тренажер для людей із обмеженими фізичними можливостями.

На урочистому відкритті крім представників Броварської РДА, делегатів від місцевого самоврядування та місцевої громади був Сергій Тимофєєв – начальник управління молоді та спорту КОДА.

На будівництво мультифункціонального майданчика в Богданівці було надано субвенцію з державного бюджету в розмірі 993 001,29 гривні. А також об’єкт зводився коштом місцевого бюджету та коштом субвенції на соціально – економічний розвиток.Загалом цьогоріч в області на виконання постанови Кабінету міністрів України щодо надання субвенції на будівництво спортивних об’єктів заплановано шість аналогічних майданчиків, п’ять із яких уже офіційно відкрито, – поділився подробицями створення майданчика під час церемонії відкриття Сергій Тимофєєв. 

За яким графіком функціонуватимуть відкриті споруди – залежатиме від епідемічної ситуації в регіоні, адже адаптивний карантин подовжено до 1 листопада. Відзначимо, що на майданчиках тренуватимуть своє тіло і дух як вихованці навчальних закладів, так і дорослі мешканці громади.

Відразу після промов високопосадовців гості, а це були здебільшого діти, випробували свої сили та вміння кидати "триочкові" в баскетбольний кошик. Право першого розіграшу м’яча на новому ігровому майданчику надали Сергію Тимофєєву.

Нагадаємо, що у Броварському районі працівники поліції затримали чоловіка, який вкрав велосипед, газонокосарку та інші речі.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: