#

На Броварщині чоловік запросив жінку на побачення і зґвалтував

07.02.2019 12:49
На Броварщині чоловік запросив жінку на побачення і зґвалтував

У Красилівці, побачення після чотирьох місяців стосунків для 32-річної киянки завершилося зґвалтуванням

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Жінка повідомила, що вона зустрічалася зі зловмисником упродовж 4-х місяців. Однак, останнє побачення  для 32-річної жінки стало трагічним – молодий чоловік накинувся на неї і зґвалтував. Після чого втік на автомобілі у невідомому напрямку.

Встановлено, що житель села Красилівка, Броварського району, запросив до себе додому молоду жінку, з якою мав стосунки. За словами потерпілої, у будинку вони пили вино, яке придбали напередодні. Під час побачення чоловік зненацька накинувся на бідолашну, розбив мобільний телефон, порвав на шмаття її документи, сумку. Після чого вступив з нею у статевий зв'язок проти її волі. Скривджена жінка звернулась до поліції Києва за місцем проживання.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час проведення необхідних оперативних поліцейських заходів працівники Броварського відділу поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі 26-річному чоловіку оголошена підозра за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Вину свою залицяльник визнав, але від будь-яких пояснень відмовився. Судом йому обрана міра запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Молода жінка проходить судово-медичне обстеження, яке встановить ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: