#

Депутати Київоблради перевірили очисні споруди "Агромарсу" бізнесмена Євгена Сігала (ФОТО)

06.11.2021 14:00
Депутати Київоблради перевірили очисні споруди "Агромарсу" бізнесмена Євгена Сігала (ФОТО)
Фото з місця подій

У четвер, 4 листопада, у Бучанській громаді працювала Тимчасова контрольна комісія Київської обласної ради з питань перевірки екологічного стану водних об’єктів Київщини разом із депутатом облради Вадимом Геращенком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Вадима Геращенка у Facebook.

Депутат написав, що у ході роботи були обстежені чотири об'єкти громади. Серед них були й очисні споруди у селі Гаврилівка. Об’єкт належить ТОВ "Комплекс Агромарс" бізнесмена Євгена Сігала, який не має змоги його утримувати та має великі борги перед компанією ДТЕК. Наразі перед громадою стоїть питання передачі та можливості утримання цих споруд, а також реконструкції інших очисних споруд, що знаходяться поруч.

Також було обстежено озеро у селі Вороньківка, водойми у селі Мироцьке та озеро у селищі Ворзель.

Вадим Геращенко підсумував, що усі проблеми та побажання Бучанської громади щодо покращення ситуації з водними об’єктами були зафіксовані Комісією та взяті у роботу. Депутат повідомив:

Наступний етап – напрацювання членами комісії пропозицій до Київської обласної ради щодо можливих шляхів фінансування для проведення необхідних робіт із вказаних проблем. Як депутат Київської обласної ради, беру ці питання на контроль та активно сприятиму їх вирішенню.

Нагадаємо, що під час перевірки підприємства на Бучанщині виявили 30 порушень.




Читати "Моя Київщина" у Telegram