#

На Фастівщині чоловік у багажнику автомобіля ховав канабіс, який зірвав на полі (ФОТО)

09.09.2020 08:30
На Фастівщині чоловік у багажнику автомобіля ховав канабіс, який зірвав на полі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Триліси Фастівського району працівники поліції зупинили автомобіль, яким керував 37-річний житель Житомирщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook.

При огляді автівки в багажному відділенні поліцейські виявили і вилучили два поліетиленових пакета з речовиною рослинного походження схожою на коноплю. Чоловік пояснив, що рослини конопель знайшов та нарвав на полі в селі Триліси для власного вживання без мети збуту. Пакети вилучені поліцейськими і направлені на експертизу, за висновком якої, правопорушнику загрожує покарання відповідно до чинного законодавства.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, що 4 вересня прокуратура розкрила умисне вбивство, яке сталося 30 червня минулого року в одному із сіл Макарівського району.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: