#

На Фастівщині місцеві жителі зберігають арсенал зброї та боєприпасів (ФОТО)

02.09.2022 12:19
На Фастівщині місцеві жителі зберігають арсенал зброї та боєприпасів (ФОТО)
Фото з місця подій

Днями поліцейські Фастівщини спільно з представниками ДФТГ, органами місцевого самоврядування провели заходи щодо забезпечення правопорядку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Основною метою цього заходу було посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень та запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки і наркотичних речовин.

Загалом до відпрацювання у складі піших та мобільних патрульних нарядів було залучено понад 60 правоохоронців. Під час відпрацювання поліцейські перевірили майже 5932 мешканців та понад 10544 транспортних засобів. Задокументували 21 адмінправопорушення. 

Так, у ході профілактичних заходів у селі Дзвінкове у правопорушника було виявлено два автомати, дві рушниці, два пістолета, дві гранати та магазини до автоматичної зброї.

Зокрема, поліцейські зафіксували факти керування напідпитку та задокументували громадян за вживання алкоголю і паління у громадських місцях. 

Також у селі Борова під час обшуку правоохоронці виявили у 45- річного жителя дві димові шашки та 330 патронів. Згодом у 42-річного жителя Ясногородка  вилучили от близько 50 патронів калібром 7,62.

Крім цього, під час відпрацювання, поліцейські виявили 10 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин та два факти посіву нарковмісних рослин.

Нагадаємо, що в приміщенні дитячого садка "Каштан" у селі Бишів Фастівського району тривають ремонтні роботи.




Читати "Моя Київщина" у Telegram