#

На Фастівщині продають рибу, яка занесена до Червоної книги України

18.01.2021 15:10
На Фастівщині продають рибу, яка занесена до Червоної книги України
Фото з місця події

Працівники Київського рибоохоронного патруля в ході рейду на ринках та у місцях стихійної торгівлі виявили незаконний збут 69,5 кг риби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

Два порушення було викрито в селі Гатне Фастівського району. Там патрульні вилучили 6 кг стерляді прісноводної, яка занесена до Червоної книги України.

Другий випадок був зафіксований в Києві, де громадянка збувала 20 кг коропа, 10 кг карася сріблястого та 4 кг товстолоба.

У всіх випадках громадянки не надали рибоохоронцям будь-яких документів щодо законності походження водних біоресурсів.

Оформлено два протоколи за ч. 1 ст .88-1 КУпАП та один – за ч. 2 ст. 88-1 КУпАП.

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на "гарячу лінію" за номером: (099) 341-73-18, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно у зоні відчуження поліцейські помітили автомобіль державної установи "Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: