#

На Фастівщині молодик прийшов до клубу з гранатою у кишені

05.11.2019 10:48
На Фастівщині молодик прийшов до клубу з гранатою у кишені
Граната, яку викинув молодик

У селі Дідівщина Фастівського 30-річний чоловік прийшов до місцевого клубу з гранатою у кишені, а коли побачив наряд міліції викинув її біля магазину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Опівночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Дідівщина, що на Фастівщині, місцевий житель  прийшов до місцевого клубу з гранатою у кишені.

Не зволікаючи ні хвилини, для перевірки інформації за вказаною адресою прибув наряд групи реагування патрульної поліції. Біля стін магазину працівники поліції виявили предмет, схожий на гранату.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та фахівці-вибухотехніки, які у якості речового доказу вилучили корпус гранати Ф-1 та запал до неї.

Поліцейські встановили, що небезпечна знахідка належить 30-річному місцевому жителю.

Як з’ясувалось, молодик побачив наряд поліції і викинув гранату біля магазину. На щастя, обійшлось без трагічних наслідків.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Поліція встановлює шляхи походження боєприпасу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Також нагадаємо, що у селі Требухів Броварського району літній чоловік уночі пішов до будинку свого знайомого з гранатою та мав намір позбавити його життя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: