#

На Фастівщині покарали продавців, які продавали дітям алкоголь (ФОТО)

16.04.2020 09:40
На Фастівщині покарали продавців, які продавали дітям алкоголь (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Фастівському районі під час перевірки дотримання вимог карантину було виявлено чотири факти продажу неповнолітнім спиртних та тютюнових виробів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook.

Під час профілактичних заходів поліцейські виявили порушення законодавства, а саме продавці продавали неповнолітнім алкогольні та тютюнові вироби. Було складено чотири адміністративні протоколи за ст. 156 та ст..156 ч.2 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Їм доведеться сплатити штрафи від 510 до 1700 гривень. Правоохоронці закликають громадян міста та району дотримуватися антиалкогольного законодавства та у разі, якщо помітять, що спиртне або цигарки продають дітям, негайно телефонуйте 102.

Також нагадаємо, що депутат Васильківської міської ради Юрій Коваленко звернувся до поліції та повідомив, що продавці декількох місцевих магазинів порушують законодавство та продають алкогольні напої неповнолітнім.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: