#

На Фастівщині реконструюють будинок культури та побудують школу

05.03.2020 15:49
На Фастівщині реконструюють будинок культури та побудують школу
Фото з мережі Інтернет

З обласного бюджету виділять кошти на будівництво загальноосвітньої середньої школи № 12 у Фастові та реконструкцію будинку культури по вулиці Святомихайлівській, 55а в селі Пилипівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київськой облдержадмністрації.

Згідно програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2020 рік, які оприлюднили у Київській облдержадмністрації, одним з напрямків, на який з обласного бюджету виділять найбільше коштів – стане будівництво загальноосвітньої середньої школи № 12 у Фастові, про плани добудови якої вже повідомляв «Погляд». З обласного бюджету на це планують виділити 45 млн грн, стільки ж – з місцевого бюджету.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Інший об’єкт на Фастівщині, на який дадуть гроші з обласного бюджету, стане реконструкція будинку культури по вулиці Святомихайлівській, 55а в селі Пилипівка. З обласного бюджету він повинен отримати 2 млн 550 тисяч грн, з місцевого – 450 тисяч грн.

Також нагадаємо, що у Фастівському районі жінка народила в туалеті дівчинку, а після цього загорнула дитину в рушник та відвезла її до лісосмуги, де залишила помирати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: