#

На Фастівщині засудили двох злочинців за викрадення автомобіля таксі

05.06.2018 14:32
На Фастівщині засудили двох злочинців за викрадення автомобіля таксі

Сьогодні, 5 червня, у прокуратурі повідомили, що за викрадення автівки таксиста поблизу села Мала Снітинка Фастівського районі двоє злочинців відправляться за грати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури у Київській області.

Установлено, що поблизу села Мала Снітинка Фастівського району двоє чоловіків, погрожуючи ножем, незаконно заволоділи автомобілем таксиста.

Правоохоронцям відразу вдалося затримати зловмисників, які тікаючи на викраденій автівці від переслідування, не впорались із керуванням і з’їхали у кювет.

Викрадачам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб та поєднане із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я потерпілого ) КК України.

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення Фастівською місцевою прокуратурою доведено вину двох чоловіків у вчиненому кримінальному правопорушенні, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7 та 8 років з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: