#

На Фастівщині затримали серійного крадія (ФОТО)

10.03.2020 06:25
На Фастівщині затримали серійного крадія (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Червоне Фастівського району 32-річний житель Білоцерківщини проник в будинок та вкрав побудову техніку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook.

До чергової частини Фастівського відділення поліції звернувся житель села Червоне Фастівського району, який повідомив, що невідомі особи шляхом віджиму металопластикового вікна проникли до будинку де скоїли крадіжку електроінструментів та побутової техніки.

На місце пригоди оперативно виїхала група реагування патрульної поліції, яка по "гарячим слідам" затримала особу правопорушника. Ним виявився, неодноразово судимий 32 – річний житель Білоцерківського району.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) ККУ. На разі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Речові докази вилучено. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Також нагадаємо, що 8 березня у Фастові під час конфлікту в одному із будинків неадекватна жінка нанесла поліцейському ножове поранення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: