#

На ґрунті ревнощів у Макарівському районі співмешканець вбив "кохану"

24.02.2020 13:10
На ґрунті ревнощів у Макарівському районі співмешканець вбив "кохану"
фото з мережі Інтернет

Нещодавно в селі Кодра Макарівського району чоловік на ґрунті ревнощів побив свою "кохану" руками, ногами та ніжкою від стільця, у результаті чого від отриманих травм жінка померла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліції Київської області" у Facebook.

Аби відвести від себе підозри, чоловік сказав поліцейським, нібито жінка отримала смертельну травму, впавши на вулиці. Однак слідчі встановили справжні обставини події.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази, зокрема, одяг зі слідами речовини бурого кольору, ніжку з-під стільця та інші. Вилучене направили на проведення експертних досліджень. Від отриманих травм 38-річна жінка померла.

47-річного чоловіка, який у минулому вже мав проблеми з законом, було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Запобіжний захід йому обере суд.

Нападнику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в селі Рожів Макарівського району на вулиці Шевченка пожежа знищила будинок та забрала життя у чоловіка 1944-го року народження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: