#

На Іванківщині дітям продали цигарки: правопорушники сплатять штраф (ФОТО)

10.07.2020 18:11
На Іванківщині дітям продали цигарки: правопорушники сплатять штраф (ФОТО)
Фото з місця події

У рамках проведення профілактичних заходів "Безпечне літо 2020" ювенальний поліцейський Іванківського відділення поліції спільно з дільничними офіцерами поліції виявили факт продажу тютюнових виробів неповнолітнім

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Іванківське відділення поліції" у Faсebook.

На продавця магазину складено протокол про адміністративну відповідальність за ч.2 ст.156 КУпАП, за що передбачений штраф у розмірі від 1700 до 6800 грн.

Шановні підприємці, працівники торгівельних закладів, дотримуйтесь вимог чинного законодавства та не продавайте пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої, а також тютюнові вироби неповнолітнім, - йдеться в повідомленні. 

Також працівники поліції закликають громадян, які стали свідками продажу чи купівлі неповнолітніми цигарок або алкоголю, зупинити і продавця, і дитину, а також повідомити про такий факт в правоохоронні органи для вжиття жорстких заходів реагування.

Нагадаємо, що 9 липня в селі Сукачі Іванківського району правоохоронці зупинили автомобіль, де виявили 876,5 кг риби, на яку водій не зміг надати жодних документів, що підтверджували би законність її походження.


Читати "Моя Київщина" у Telegram