#

На Іванківщині знайшли зниклого 16-річного хлопця

08.08.2020 10:44
На Іванківщині знайшли зниклого 16-річного хлопця
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 серпня, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від жительки села Феневичі про зникнення її 16-річного сина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Іванківське відділення поліції" у Faсebook.

Зазначимо, що в понеділок, 3 серпня, хлопець після конфлікту з матір'ю пішов з дому та протягом п'яти днів не повернувся додому. Однак, батьки до поліції не звернулись і почали самотужки шукати.

На пошуки дитини було орієнтовано особовий склад Іванківського відділу поліції. Шукали хлопця усюди, перевірили його знайомих і друзів.

Розшукали зниклого підлітка в рідному селі. З’ясувалось, що підліток після конфлікту з матір'ю категорично відмовився іти додому та переховувався в нежилому будинку. Працівники поліції повернули дитину додому. Жертвою злочинних посягань він не став.

Завдяки клопіткій роботі, упродовж трьох годин, ювенальний поліцейський спільно з оперативниками та групою реагування патрульної поліції Іванківського ВП розшукали неповнолітнього хлопця та повернули додому.

З неповнолітнім  та його батьками  було проведено профілактичну бесіду. Також, відносно матері складено адміністративний протокол за ч.1 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Нагадаємо, що в рамках проведення профілактичних заходів "Безпечне літо 2020" ювенальний поліцейський Іванківського відділення поліції спільно з дільничними офіцерами поліції виявили факт продажу тютюнових виробів неповнолітнім.


Читати "Моя Київщина" у Telegram