#

На Іванківщині пройде фестиваль поліських ремесел

08.08.2019 16:56
На Іванківщині пройде фестиваль поліських ремесел
Фото з мережі Інтернет

25 серпня в селі Прибірськ Іванківського району відбудеться щорічний фестиваль, цьогоріч темою обрали взаємодію людини і природи через призму поліських ремесел

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Саме тому цей фестиваль має назву "Чорнобиль Ренесанс. Ремесла". Як зазначили представники оргкомітету, вони вирішили акцентувати увагу на людях, їх творчості та майстерності, і на тому, як це відображається у взаємодії з навколишнім середовищем.

Хочеться окремо відзначити ідею цьогорічного заходу — зробити інформаційно-просвітницькі плакати на тему виживання в лісі для шкіл, будинків культури та бібліотек району.

Свою участь у заході вже підтвердили кінологи, майстрині та майстри різних напрямків, фахівець з арбористики, фольклорні гурти, рок-співаки, бард-рок виконавець, танцюристи та інші.

У програмі заплановано виготовлення традиційних музичних інструментах та гра на них, виставка "рушники-обереги — рушники-реліквії", відкриття виставки Данила Малащенка та Сергія Гриненка, виступи творчих народних колективів. Також планується екскурсія до Чорнобиля.

Також нагадаємо, що співочий ансамбль "Веселка" з Переяслав-Хмельницького завітав із гастролями спочатку в Словенією та Хорватією і вже збирається в Білорусь та Литву.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: