#

На Іванківщині відбудетсься зустріч керівника Укрпошти Смілянського з поштарями

29.01.2020 08:45
На Іванківщині відбудетсься зустріч керівника Укрпошти Смілянського з поштарями
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 31 січня, в Іванкові у приміщені Іванківської районної державної адміністрації Ольга Василевська-Смаглюк організовує зустріч керівника Укрпошти Смілянського з поштарями даного району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96" у Facebook.

"Скандал із надвисокими заробітними платами топ-чиновників, зокрема і очільника Укрпошти Смілянського, підштовхнув мене на думку організувати таку зустріч в одному із віддалених поштових відділень області, де підлеглі могли б разом із керівником обговорити проблеми галузі, зокрема і зарплати простих поштарів", - пише вона.

За її словами в Іванківському та Поліському районах Київської області, деякі поштарі отримують в 1000 разів менше, ніж керівник їхньої організації. При цьому працювати доводиться не в теплому офісі, а в мороз і дощ на неасфальтованих та неосвітлених вулицях.

"Я направила відповідний лист пану Смілянському, на що він неочікувано погодився. Тож дискусія має бути цікавою", - підсумовує Ольга Василевська-Смаглюк.

Зустріч буде відбуватися з 10:40 до 12:00 год.

Також нагадаємо, що депутатка-мажоритарниця від "Слуги народу", колишня журналістка Ольга Василевська-Смаглюк виступила за обмеження свободи слова "з поваги до інституту президентства".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: