#

На Кагарличчині зловмисник вбив свою бабусю

18.09.2020 18:50
На Кагарличчині зловмисник вбив свою бабусю
Фото з місця події

Працівники поліції оперативно затримали 32-річного чоловіка, який в селі Слобода побив свою бабусю, котра від отриманих травм померла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Так, житель села Слобода прийшов навідати стареньку матір та свого сина, які проживали разом. На подвір’ї на нього накинувся розлючений син з гумовим шлангом у руках. Бійку побачив сусід і прибіг на підмогу. Коли ж нападник зрозумів, що сили нерівні – втік з двору у невідомому напрямку. 

Свою матір чоловік знайшов мертвою у будинку біля ліжка – у неї була розбита голова.  

Повідомлення до поліції про вбивство у селі Слобода Кагарлицького району надійшло на спецлінію 102 о 13.30 год. 

Одразу для встановлення місцезнаходження втікача та його затримання були орієнтовані усі наряди поліції міста Кагарлик. Невдовзі зловмисника поліцейські виявили за селом – полем він тікав у напрямку столиці. 

Наразі чолов’яга затриманий у порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють причини скоєння ним особливо тяжкого злочину. 

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, що 16 вересня мешканець Кагарлика, який на виборах Президента України у 2019 році поцупив бюлетені із виборчої дільниці, отримав п'ять років ув’язнення із випробовувальним терміном.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: