#

На Кагарличчині тероборонівці побили 15-річного хлопця, - активістка (ФОТО)

31.08.2022 15:25
На Кагарличчині тероборонівці побили 15-річного хлопця, - активістка (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 27 серпня, о 22:55 тероборона Кагарличчини зупинила на дорозі додому 15-річного жителя села Халча Андрія Сегіда

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликаням на допис Віри Губанової у місцевій групі "СВОБОДА Кагарличчини" у Facebook.

Активістка пише, що тероборонівці впізнали місцевого хлопця:

Вони впізнали мешканця села Халча – 15-річного хлопця Андрія Сегіда і зраділи тому, що ось зараз настав їх зірковий час і вони з лихвою доведуть усім, як вони "служать" Україні, як вони дбають за виконанням умов обмеження пересування мирними жителями в період воєнного стану та яких страшних зусиль та пожертв їм вартує "надважка" робота у теробороні на території, де жодного дня протягом 6-ти місяців не відбувалися бойові дії, а той, хто їх організував отримали нагороди за прекрасну організацію ТрО Кагарличчини!

Віра Губанова стверджує, що замість захисту мирного населення від ворогів, охоронці громади почали нецензурно лаяти та принижувати дитину, а також батька хлопця за його активну громадянську позицію. За словами жінки, закінчилося це побиттям неповнолітнього Андрія:

Закінчилося оце "служіння народові Кагарличчини" побиттям хлопця Андрія і звати цього покидька, який вдарив його в обличчя, Олександр Білик.

Після цього інциденту активістка закликала жителів Кагарлицької громади об’єднатися задля покарання тих, хто того вечора без жодних підстав затримав неповнолітнього хлопця, а також, для того, аби подібне не трапилося й з іншими дітьми.

Віра Губанова повідомила, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань вже внесена справа за фактом завдання тілесних ушкоджень на блокпосту за номером кримінального впровадження: 12022116430000070.

Нагадаємо, що нещодавно багатопрофільна лікарня в Кагарлику купила новенький відеофіброгастроскоп, який значно покращить роботу медиків.



Читати "Моя Київщина" у Facebook