#

На Київщині 14 дитячих садочків через коронавірус перебувають на карантині

29.10.2020 09:30
На Київщині 14 дитячих садочків через коронавірус перебувають на карантині
Фото з мережі Інтернет

Наразі в Київській області в умовах адаптивного карантину працює 780 закладів дошкільної освіти

Як про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужба Київської ОДА, це розповіла під час онлайн брифінгу повідомила директор департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації Олена Єфіменко. 

Рішеннями територіальних управлінь ТЕБ та НС закрито на карантин садочки:  

  • по одному – в Згурівському,  Тетіївському і Таращанському районах, у Миронівській та Баришівській ОТГ.
  • по два – у   Фурсівській та Узинській ОТГ та Сквирському районі, 4 заклади – в Яготинському районі.

Всі 703 навчальні заклади Київської області продовжують перебувати на осінніх канікулах. Навчальні заклади, які опинилися в "червоній" зоні, після закінчення канікул будуть працювати дистанційно. Йдеться про міста Бориспіль, Васильків, Обухів та Бориспільський і Обухівський райони.

На дистанційні формі навчання до 15 листопада перебувають 22 заклади професійної освіти та 11 закладів фахової передвищої освіти.

Вкотре закликаю всіх мешканців Київської області жорстко дотримуватися всіх протиепідемічних правил. Не наражайтена небезпеку себе та оточуючих. Бажаю всім міцного здоров‘я. Бережіть себе! – закликала Олена Єфіменко.

Нагадаємо, що Олена Пархоменко, яка тривалий час викладала в Ірпінській середній школі №3, після двох операцій перебуває у важкому стані й потребує фінансової допомоги для продовження лікування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: