#

На Київщині батько викрав дитину в колишньої дружини (ВІДЕО)

07.10.2020 15:00
На Київщині батько викрав дитину в колишньої дружини (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Під Києвом розгорнулася сімейна драма, в якій заручником стала дитина – подружжя розлучилося, але батько вирішив, що він буде єдиним опікуном і викрав малюка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

3-річна дівчинка вже рік не бачила матір. При цьому соцслужби і поліція не діють.

Співробітники соцслужби у справах дітей та сім'ї Києво-Святошинського району розповіли, що вони не можуть проникнути на приватну територію, а можуть лише скласти протокол, який подадуть до суду за невиконання розпорядження про побачення дитини з батьками.

Чиновники чітко прописали графік зустрічей дитини з матір'ю і батьком. Причиною цього стало нерозуміння між батьками. Однак колишній чоловік не виконує і не збирається виконувати вказівки. Його також не лякають багатотисячні штрафи за невиконання розпорядження.

Його колишня дружина і мати дитини розповіла, що він пообіцяв зробити, так, щоб їх спільна дитина забула про матір і тільки питала, хто ця тітка під парканом.

Пізніше з'ясувалося, що у чоловіка вже є нова сім'я – цивільна дружина і ще одна дитина. На дзвінки колишній чоловік не відповідає, а його мати заявляє, що він у лікарні. Цивільна дружина також не відповідає на дзвінки.

Мати дитини розповіла, що її колишній чоловік відразу після розлучення викрав їх спільну дитину. Після цього він перестав показувати малюка. Сусіди кажуть, що у дворі малюк майже не з'являється.

Нагадаємо, що протягом вересня у Київській області працівники рибоохоронного патруля виявили 150 правопорушень.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: