#

На Київщині через негоду затопило дитсадок (ФОТО)

09.10.2020 14:35
На Київщині через негоду затопило дитсадок (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що минулої доби рятувальники Київщини пять разів залучалися до робіт по відкачуванню води з підтоплених господарств, дитячого садка та проїжджої частини, унаслідок інтенсивних атмосферних опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

Так, 7 жовтня, рятувальники Броварського району залучалися до робіт по відкачуванню дощової води на території Дошкільного навчального закладу "Барвінок".

Того ж дня до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про підтоплення приватного домогосподарства на вулиці Яблуневій у селі Гора. На місце події було направлено черговий караул 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бориспіль, який за допомогою мотопомпи оперативно відкачали воду.

Окрім цього, до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про підтоплення приватного двору та погребу по вулиці О.Вишні. На місце події було направлено особовий склад 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тараща. По прибуттю чергового караулу та оцінки масштабів підтоплення, рятувальники почали викачку води з погребу та подвір’я за допомогою мотопомпи.

Наступного дня, 8 жовтня, особовим складом 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бровари проведено роботи по відкачуванню води з проїжджої частини на вулиці Фельдмана. Загалом за допомогою однієї одиниці пожежно-рятувальної техніки ДСНС, трьох мотопомп та двох асенізаторів від місцевої влади відкачано 1584 м. куб. води.

Нагадаємо, що на трасі Київ—Одеса на 64 км автодороги сталася дорожньо-транспортна пригода.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: