#

На Київщині ціна на автогаз побила антирекрд в країні

26.08.2021 18:35
На Київщині ціна на автогаз побила антирекрд в країні
Фото з мережі Інтернет

Учора, 26 серпня, роздрібні ціни на автомобільне паливо змінювалися різнопланово, найбільший темп зростання ціни зафіксували в Київській області в сегменті зрідженого вуглеводневого газу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "oilreview.kiev.ua".

За підсумками дня у всеукраїнському рейтингу вартості ЗВГ на АЗС Київська область посіла десяте місце. За даними інформаційно-аналітичної системи online-моніторингу і аналізу ринків PsycheaFUEL 3.0, найдешевший ЗВГ продається в Луганській (15,31 грн / л), Чернівецькій (16,82 грн / л) і Сумській (16,84 грн / літр) областях .

Збільшення середньої роздрібної ціни на газ на Київщині за добу склало 0,08 грн/л, що є найбільшим зниженням ціни по Україні. Середня роздрібна ціна на цей вид палива в області сьогодні становить 16,96 грн/л.

Сьогоднішня ціна на 0,76 грн вище найменшої цінової позначки за останні 30 днів, яка була 27 липня 2021 року і склала 16,2 грн / л.

Роздрібні ціни на скраплений газ на заправках області коливалися в діапазоні від мінімальних 15,29 грн/л. до максимальних 17,98 грн/л.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Київській області була викрита АЗС, яка продавала паливо без ліцензії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook