#

На Київщині цього року на ремонт доріг витратять більше ніж 1,2 млрд грн

16.06.2020 10:00
На Київщині цього року на ремонт доріг витратять більше ніж 1,2 млрд грн
Фото з мережі Інтернет

Учора, 15 червня, на брифінгу т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін розповів, що на капітальний і поточний ремонт дорожнього покриття  планують витратити більше ніж 1,2 млрд грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Запланували відремонтувати 28 об’єктів. Роботу розпочали на шести. На інших об’єктах тривають підготовчі роботи та процедури публічних закупівель, - зазначив Василь Володін.

Вже зроблено капітальний і поточний ремонт 14 800 м2 дорожнього покриття на автодорогах обласного і районного значення. Що стосується вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах області – відремонтовано 58 728 м2.

Проводяться заходи з експлуатаційного утримання: ліквідовано 25 420 м2 вибоїн асфальтобетонного покриття; сплановано 1 202 км узбіч; вирізано порослі – 280 935 м2; проведено кронування 3 934 дерев; встановлено 264 дорожніх знаків; нанесення дорожньої розмітки – 19,2 км; поновлено розмітку пішохідних переходів – 60 м2.

Також постійно проводяться роботи по прибиранню проїзної частини доріг, смуг відведення, зупинок громадського транспорту та автопавільйонів, поновлення дорожньої розмітки та скошування трав на узбіччях автомобільних доріг.

Разом з тим наразі проводиться ліквідація ямковості на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення гарячою асфальтобетонною сумішшю та ін’єкційно-струменевим методом.

Наразі для проведення всіх видів ремонту автодоріг освоєно 180 914,310 тис. грн. Після остаточного закінчення тендерних процедур плануємо пришвидшити темпи ремонту, щоб під час сприятливих погодних умов виконати всі заплановані роботи, - повідомив очільник Київської ОДА.

Нагадаємо, що у селі Озера Бородянського району підприємство мало зробити ремонт доріг, але лише взяло гроші та частково виконало будівельні дороги.

Читати "Моя Київщина" у Facebook