#

На Київщині десять днів шукали зловмисника, який вчинив крадіжку на Яготинщині

14.10.2020 14:40
На Київщині десять днів шукали зловмисника, який вчинив крадіжку на Яготинщині
Зловмисник

У суботу, 3 жовтня, в селі Сотниківка Яготинського району зловмисник проник в чужий будинок та скоїв там крадіжку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Яготинське відділення поліції" у Faсebook.

Працівниками Яготинського відділення поліції відразу було розпочато оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка вчинила даний злочин.

Під час проведення розшукових заходів було встановлено, що дане кримінальне правопорушення вчинив громадянин Т., який неодноразово вчиняв аналогічні злочини та раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Однак останній втік із села того ж дня у невідомому напрямку.

Оперативними співробітниками було оголошено даного громадянина у розшук.

Завдяки злагодженим діям оперативних співробітників Яготинського та Фастівського відділень поліції гр. Т. 13.10.2020 року було затримано у м. Фастів, Київської області та доставлено до Яготинського відділення поліції для дачі показів. У вчиненні даного злочину громадянин Т. визнав свою вину.

Відносно нього відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Нагадаємо, що у селі Сулимівка Яготинського району невідомі особи проникли до краєзнавчого музею імені А.Г. Кравченка та зробили там шкоду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: