#

На Київщині дистанційно навчаються 111 шкіл

17.03.2021 19:00
На Київщині дистанційно навчаються 111 шкіл
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що через випадки захворювання на коронавірус, грип та ГРВІ рішенням територіальних комісії ТЕБ та НС на дистанційне навчання переведено 111 закладів загальної середньої освіти Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Розповідають, що на дистанційне навчання перевели 36 шкіл Білоцерківської ТГ, 20 – Таращанської, 15 шкіл у Баришівській ОТГ, по 10 – в Ірпінській та Димерській, ще по 3 у Рокитнянській, Гостомельській, Переяславській громадах, по 1 у Богуславській, Березанській, Димерській, Вишнівській, Миронівській, Немішаївській, Обухівській, Сквирській, Узинській громадах.

Окрім цього на дистанційну форму навчання переведено учнів 5-11 класів в усіх ЗЗСО Фурсівської ТГ – 42 класи, 538 учнів.

Весняні канікули розпочалися в усіх 11 закладах Узинської ТГ, 3-ох закладах Яготинської ТГ, 2-ох закладах і філії  Березанської ТГ та по 1 закладу Бородянської, Білгородської, Калитянської, Петрівської ТГ, – розповідають у пресслужбі.

Заклади дошкільної освіти працюють в звичайному режимі.

Нагадаємо, що через збільшення кількості хворих на коронавірус заклади освіти Ржищівської громади отримали протиепідемічні засоби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: