#

На Київщині двоє чоловіків намагалися пограбувати будинок (ФОТО)

05.01.2021 12:00
На Київщині двоє чоловіків намагалися пограбувати будинок (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Нове Києво-Святошинського району невідомі особи намагалися пограбувати житловий будинок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

У будинку правоохоронці виявили пошкоджені вікна та двері, а сусіди повідомили, що бачили двох невідомих чоловіків, які приїздили на автівці синього кольору. Також свідки описали зовнішній вигляд, одяг,транспортний засіб й напрямок руху ймовірних правопорушників.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, на одній із вулиць міста Боярка правоохоронці помітили схожий за описом автомобіль та зупинили його.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили неадекватну поведінку чоловіка. Проте від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння він відмовився.

Працівники поліції встановили особу керманича та його пасажира. Ними виявилися 29-річний та 33-річний жителі Києва. Наразі поліцейські перевіряють їх щодо причетності до скоєння інших майнових злочинів.

Також в авто виявлено різні предмети та знаряддя, за допомогою яких чоловіки намагалися проникнути до помешкань громадян.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, а також особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

За порушення недоторканності житла відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 162 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 5 січня у Києві та Київській області прогнозують низьку видимість на дорогах через туман, синоптики оголосили штормове попередження.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: