#

На Київщині ексголову сільської ради підозрюють у розтраті понад 220 тис грн

20.09.2022 18:30
На Київщині ексголову сільської ради підозрюють у розтраті понад 220 тис грн
Фото з місця події

Стало відомо, що прокурори повідомили про підозру колишньому голові однієї із сільських рад Київщини у розтраті грн бюджетних коштів під час ремонту дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на прокуратуру Київської області.

За даними слідства, між сільською радою та підприємством було укладено договір із капітального ремонту дорожнього покриття в одному з сіл Київської області. Підозрюваний підписав акти виконаних робіт та довідку про їх вартість знаючи, що вони містять неправдиві відомості, а ремонтні роботи виконані не в повному обсязі. На їх підставі сільська рада перерахувала товариству бюджетні кошти.

Згідно з висновком судово-економічної експертизи вартість невиконаних робіт становить понад 220 тис грн. Таким чином підозрюваним завдано збитків інтересам держави на вказану суму.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу УСР ДСР НП України.

Наадаємо, що за позовом прокуратури державі повернуто землі природно-заповідного фонду вартістю 440 млн грн на території Чернечого лісу, що на Обухівщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram