#

На Київщині фітнес-тренер калічив та доводив жінок до самогубства (ВІДЕО)

02.10.2020 15:52
На Київщині фітнес-тренер калічив та доводив жінок до самогубства (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в одному із заміських будинків на Київщині тренер-садист бив та катував свою дівчину, яка вирішила від нього піти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Несамовиті крики жінки почув сусід ката та одразу побіг до його помешкання. Там зловмисник пояснив чоловікові, що на його кохану Ольгу напали, тому він терміново везе її до лікарні.

На щастя, очевидець події запідозрив, що підозрюваний бреше, тому викликав поліцію, які виявили залитий кров'ю газон та розбиті жіночі окуляри.

Уже в лікарні постраждала Ольга розповіла, що фітнес-тренер Олексій, до якого та регулярно приїжджала з Донеччини разом із сином, побив її мов боксерську грушу. Причиною стала заява жінки про те, що вона не бажає більше підтримувати із ним жодних стосунків. За словами жінки, нелюд погрожував навіть покалічити її 4-річного сина.

Під час розслідування з'ясувалося, що до Ольги дві жінки, які зустрічалися з Олексієм, нібито вчинили нібито самогубство. Взагалі за розірвання стосунків чоловік вимагав у своїх коханих машину або 10 тис доларів.

Батьки дівчат вважають, що Олексій просто викинув їх із вікна, а версія про самогубство – абсурдна.

Нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров'я станом на 2 жовтня поточного року на Київщині зафіксували 9428 випадків захворювання на COVID-19.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: