#

На Київщині громадянин незаконно продавав паливо та скраплений газ (ФОТО)

11.01.2021 14:10
На Київщині громадянин незаконно продавав паливо та скраплений газ (ФОТО)
Фото з місця події

На початку року в рамках проведення операції "Акциз" співробітники податкової міліції виявили чоловіка, який на території Київщини незаконно здійснював реалізацію дизельного палива та скрапленого газу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ ДФС у Київській області.

Чоловік продавав паливно-мастильні матеріали без ліцензії  на роздрібну торгівлю, реєстратора розрахункових операцій та інших дозвільних документів, чим порушено Закон України №2806 від 06.04.2005 "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

За результатами проведених заходів протиправну діяльність припинено,  а також вилучено з незаконного обігу 2 тис літрів дизельного палива, 7 тис літрів скрапленого газу та демонтовано обладнання для зберігання і реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Загальна вартість вилученого товаро-матеріальних цінностей становить 380 тис грн. Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання.

У відношенні правопорушника складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП "Порушення порядку провадження господарської діяльності".

Нагадаємо, що нещодавно із соціальних мереж стало відомо, що в маршрутному таксі під номером 720 зламалося крісло, на яке сіла жінка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: