#

На Київщині керманич без посвідчення намагався відкупитися від поліції

02.04.2021 09:30
На Київщині керманич без посвідчення намагався відкупитися від поліції
Фото з місця події

Учора, 1 квітня, на 57 км автодороги Київ-Ковель патрульні зупинили водія за порушення швидкісного режиму, а потім виявилося, що у нього було відсутнє посвідчення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  у Facebook.

На початку 14-ї години лазерний вимірювач швидкості показав інспекторам, що водій авто ВАЗ 21061 перевищує швидкісний режим, тому вони прийняли рішення зупинити авто.

Під час спілкування із 26-річним водієм патрульні дізнались причину порушення - в автівці не працює спідометр, відповідно водій не здогадувався, з якою швидкістю рухається.

Далі поліцейські взялись перевіряти документи та виявили відсутність посвідчення водія. Зі слів керманича - забув вдома, а саме в місті Овруч Житомирського району.

Та чоловік, як тільки патрульні повідомили про адмінвідповідальність за обидва правопорушення, вирішив "відкупитися" та запропонував патрульним хабар.

Оскільки після попередження про кримінальну відповідальність за подібні дії водій не зупинився, а поклав до власного паспорта громадянина України грошові кошти та ще раз спробував надати неправомірну вигоду, охоронці порядку викликали на місце пригоди слідчих для фіксації та встановлення всіх обставин цієї справи.

До того ж відповідати за правопорушення чоловік все одно буде: патрульні склали протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування автомобілем особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та виписали постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Також нагадаємо, що в місті Біла Церква на вулиці Дружби працівники поліції зупинили авто Chevrolet.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: