#

На Київщині на розвиток шкіл виділили 36 млн грн

26.05.2021 15:45
На Київщині на розвиток шкіл виділили 36 млн грн
Фото з мережі Інтернет

На Київщині цього року на розвиток матеріально-технічної бази шкіл з обласного бюджету виділили 36 млн грн

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, це 26 травня розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Голова Київської ОДА сказав:

Ми активно готуємось до нового навчального року. І за кошти обласного бюджету для закладів освіти розпочали закупівлю нового обладнання, яке дозволить зробити освітній процес сучасним та інтерактивним. Класи укомплектовуються сучасними меблями, зокрема одномісними регульованими партами і стільцями. Окрім цього, у кожному  навчальному  кабінеті встановлюється сучасний мультимедійний проєктор, маркерна дошка, ноутбук вчителя та 10 планшетів для учнів, а ще документ-камера й багатофункціональний пристрій.

Наразі на Київщині нові комплекти меблів отримали 59 шкіл. Також в регіоні вже встигли придбати 46 комплектів комп’ютерної техніки та мультимедійного обладнання для закладів загальної середньої освіти.

Робота над формуванням сучасного освітнього простору в школах області триватиме все літо.

Нагадаємо, що Бучанська міська громада отримала сертифікат від Асоціації міст України на обладнання шкільних кабінетів математики та дошкільних закладів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту "Подолання цифрової освітньої нерівності".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: