#

На Київщині нагородили переможців всеукраїнської акції #Наш_Край_оберігає (ФОТО)

03.02.2022 17:35
На Київщині нагородили переможців всеукраїнської акції #Наш_Край_оберігає (ФОТО)
Фото з місця події

Київська обласна організація політичної партії "Наш край" підбила підсумки акції #Наш_Край_оберігає та визначила переможців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Упродовж місяця депутати та активісти партії дарували дітям і дорослим новорічні солодкі подарунки, упаковка з-під яких легко перетворюється на годівничку. Її необхідно було наповнити зерном, повісити на дереві або за вікном, таким чином допомігши пташкам пережити зимові холоди.

Загалом на Київщині команда "Нашого краю" вручила мешканцям громад понад 6 тисяч "Солодких годівниць". Усі, хто долучився до гарної справи, мав змогу позмагатися за призи від обласної парторганізації.

Голова обласної партійної організації "Наш край" Анатолій Присяжнюк розповів:

Наша мета була не просто привітати дітей з Новим роком, а в першу чергу – навчити їх робити добро. Крім того, ми хотіли показати малечі, що добро завжди повертається, а тому підготували для них цінні призи.

За умовами конкурсу, учасникам необхідно було сфотографувати свою годівничку та розмістити фото на сторінці у Facebook. Ті конкурсанти, чиї публікації набрали найбільшу кількість уподобань та поширень отримали від «Нашого краю» планшет та смартфони.

Переможцями акції #Наш_Край_оберігає на Київщині стали: Анна Налапко разом з сином Андрієм із Крюківщини, Леонід Кипиченко з онукою Олександрою та Інна Іллєнко з донечкою Анною, які мешкають у Богуславі.

Анатолій Присяжнюк привітав переможців та вручив їм подарунки:

Дякую вам за небайдужість та старанність, за те, що підтримали гарну справу – змайстрували годівничку та подбали взимку про птахів. Наша акція продемонструвала, що навіть невеликий крок до змін має значення, а велике добро – це сукупність маленьких  добрих справ.

Варто зазначити, що найбільш активні учасники акції отримали у подарунок від депутатів «Нашого краю» в Обухівській районній та Богуславській міській радах книжки та солодощі.

Нагадаємо, що учні Білоцерківської гімназії – початкової школи №15 отримали привітання з новорічними святами та солодкі "подарунки добра" від депутатів політичної партії "Наш край".



Читати "Моя Київщина" у Telegram