#

На Київщині "Наш край" вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні

21.02.2022 14:53
На Київщині "Наш край" вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні
Фото з місця подій

До памятних заходів із нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, які проходили в місті Тараща, долучилися депутати та представники партії "Наш край"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На згадку про загиблих під час Революції Гідності в центрі міста пройшла смолоскипна хода, також учасники заходу вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклали квіти. 

У своїй промові голова Таращанської міської ради, представник партії "Наш край" Михайло Кривошеєв наголосив, що Революція Гідності навчила кожного з нас бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху.

Михайло Кривошеєв підкреслив:

Схиляємо голови, віддаючи глибоку шану Героям Небесної Сотні. Усі вони залишаються в нашій памяті назавжди та є прикладом для майбутніх поколінь. Ми відповідальні перед ними, перед собою, щоб творити щасливе майбутнє України – таке, за яке Герої Небесної Сотні віддали своє життя.

Нагадаємо, що співголова політичної партії "Наш край" Олександр Мазурчак та очільник Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв взяли участь у роботі Християнського Громадянського Форуму "Україна та Європа: суспільні і державні перетворення на основі християнських цінностей".

Читати "Моя Київщина" у Telegram