#

Представники "Нашого краю" узяли участь у Християнському Громадянському Форумі

07.02.2022 16:00
Представники "Нашого краю" узяли участь у Християнському Громадянському Форумі
Фото з місця подій

Співголова політичної партії "Наш край" Олександр Мазурчак та очільник Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв взяли участь у роботі Християнського Громадянського Форуму "Україна та Європа: суспільні і державні перетворення на основі християнських цінностей"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зазначимо, що захід зібрав депутатів різних рівнів із усіх регіонів України, урядовців, представників бізнесу, культури, освіти, громадських діячів та священнослужителів.

Основна мета зібрання – обмін досвідом, поглиблення співпраці між депутатами задля побудови ефективної роботи на місцях, обговорення механізмів суспільних та державних перетворень на основі християнських засад.

Голова Таращанської міськради розповів:

Надзвичайно радий, що вже багато років поспіль маю честь розвиватися та співпрацювати з громадянським рухом "Всі разом!", долучатися до його численних проєктів. Дуже цінно опинитися в такому добірному колі фахових та найпрогресивніших організаторів вуличних заходів "Всі разом за сім’ю!" по всій країні, резидентів та аналітиків Кабінету експертів, авторитетних громадських лідерів, представників центральних та місцевих органів влади, служителів церков і науковців.

Також до заходу долучилися представники Інституту Ordo Iuris – провідної юридичної організації Польщі, яка акредитована в Європейському парламенті. Як підкреслив Михайло Кривошеєв, єднання зусиль України та Польщі для спільної місії на європейському континенті, – важлива мета Форуму цього року.

Під час заходу було обговорено такі теми, як ціннісні орієнтири чинного парламенту, захист прав людини, посилення актуальної публічної експертизи  тощо.

Представник "Нашого краю" наголосив:

Приємно вражений рівнем залученості учасників Форуму. Він став потужним комунікативним майданчиком для спілкування та обміну досвідом.

Нагадаємо, що Київська обласна організація політичної партії "Наш край" підбила підсумки акції #Наш_Край_оберігає та визначила переможців.



Читати "Моя Київщина" у Facebook