#

На Київщині облаштували якісну оборону проти рашистів

04.08.2022 12:30
На Київщині облаштували якісну оборону проти рашистів
Фото з мережі Інтернет

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв навідався до позицій військових у Північній операційній зоні, що на Київщині

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Командування , об'єднаних сил ЗС України" у Facebook, він переконався у якісній підготовці до оборони.

Сергій Наєв зауважив:

Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків.

За словами командувача Об’єднаних Сил, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, знаходиться у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника.

Також Сергій Наєв наголосив:

Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною.

Нагадаємо, що начальника районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Київській області затримала за вимагання хабарів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook