#

На Київщині патрульні спіймали двох переляканих наркоманів (ФОТО)

17.03.2021 08:20
На Київщині патрульні спіймали двох переляканих наркоманів (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 16 березня, патрульні Київщини виявили двох чоловіків із забороненими речовинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що о 20:00 на вулиці Січових Стрільців, що у Білій Церкві, інспектори взводу тактико-оперативного реагування помітили підозрілого громадянина. Під час поверхневого огляду 32-річного чоловіка поліцейські виявили у кишені наплічника подрібнену речовину рослинного походження. А під час спілкування громадянин здійснив спробу втечі, проте безуспішно – ТОРівці зупинили правопорушника.

Другий випадок стався в Ірпені, на вулиці 8-лінія, увагу інспекторів привернув чоловік, який дуже нервував, побачивши екіпаж патрульних. Патрульні вирішили поспілкуватися з чоловіком та дізнались, що у куртці 35-річний громадянин тримав згорток із речовиною білого кольору, зі слів чоловіка – фен.

Для фіксацій обох подій, вилучення речовин на експертизу та встановлення всіх інших обставин справ патрульні викликали слідчо-оперативну групу на місця кожної з подій.

Нагадаємо, що 16 березня учасники робочої групи під головуванням заступника очільника Київської облдержадміністрації Дениса Шугалія обговорили покращення доступу населення до послуг мобільного зв’язку та широкосмугового доступу до мережі.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: