#

На Київщині патрульні затримали п’яного керманича

28.12.2020 14:30
На Київщині патрульні затримали п’яного керманича
Фото з мережі Інтернет

Учора, 27 грудня, патрульні отримали виклик, що водій авто Hyundai рухається автодорогою Київ-Харків з порушенням ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Патрульні прибули на місце виклику та зустрілися із заявником. Він додав, що водій, ймовірно, у стані сп'яніння. На 29 км автодороги Київ-Харків інспектори зупинили авто, на яке вказав зявник.

Під час спілкування з 44-річним водієм патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. У присутності двох свідків водій погодився та пройшов огляд на стан сп'яніння. Результат – 2,44 проміле алкоголю у крові.

Наступний крок поліцейського – оформлення адміністративного матеріалу, та водій здійснив спробу уникнути відповідальності. Керманич протягнув патрульним згорток грошових коштів, який дістав із пакету.

Оскільки правопорушник проігнорував попередження про кримінальну відповідальність та запропонував ще раз, патрульні викликали слідчо-оперативну групу для фіксації факту пропозиції неправомірної вигоди та  встановлення всіх обставин справи. Також слідчі вилучили у правопорушника грошові кошти, які він пропонував інспекторам.

А патрульні склали на водія протокол за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, вилучили посвідчення водія та доставили авто на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що 28 грудня мешканців Київської області попередили про сильні пориви вітру та ожеледь на дорогах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: