#

На Київщині патрульні затримали водія "під кайфом" (ФОТО)

08.12.2020 18:35
На Київщині патрульні затримали водія "під кайфом" (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 грудня бориспільські патрульні виявили водія у стані наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Інспектори помітили, що водій авто Geely проігнорував вимогу знаку "Зупинку заборонено" та здійснив у зоні його дії невимушену зупинку.

Під час перевірки документів, в результаті якої встановили відсутність страхового полісу, патрульні виявили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Зіниці керманича не реагували на світло та була наявна неприродна блідість.

Хоча водій відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння у лікаря-нарколога, це не врятувало його від адміністративних матеріалів.

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності) КУпАП та відсторонили водія-порушника від керування.

Нагадаємо, що до кінця 2021 року в селі Іванків Бориспільського району збираються поліпшити технічний стан водойми та виконати роботи з благоустрою.


Читати "Моя Київщина" у Telegram