#

На Київщині патрульні зупинили водія трактора в стані алкогольного сп’яніння (ФОТО)

11.08.2020 18:40
На Київщині патрульні зупинили водія трактора в стані алкогольного сп’яніння (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 10 серпня, на автодорозі М 01 (Київ - Чернігів) патрульні зупинили водія трактора, який порушив ПДР, і виявили ознаки алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що державний номерний знак транспортного засобу був закритий листком паперу. За кермом перебував 21-річний мешканець Одещини. Від проходження огляду на стан сп'яніння водій категорично відмовився в присутності двох свідків.

Відносно порушника інспектори склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів) КУпАП.

Водія відсторонили від керування та передали транспортний засіб іншому водієві, який має відповідну категорію посвідчення.

Нагадаємо, що 9 серпня у соціальних мережах опублікували яскраву ілюстрацію, на якій зобразили справжню сутність політики в Київської області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook